DYB RO Meditation – Den dybeste søvn | VideoHej med dig

Hjælp DYB RO med at lave flere videoer. Subscribe til kanalen, tryk på klokke ikonet for at få notifikationer og like gerne den video du ser. Det hjælper os med at få flere seere, så vi kan lave mere gratis indhold til dig. På forhånd tak.

READ ALSO:  Be Present Guided Meditation 10 minutes of Mindfulness {VIDEO}

Denne lette hypnotiske meditation sigter efter at få dig afslappet helt ned i de dybeste stadier af søvnen.

check www.dyb-ro.nu for mere info eller for en personlig samtale.

DYB RO Guidede meditationer findes på alle streaming tjenester. Så om du bruger Youtube, Spotify, Yousee Musik, Telmore, Deezer, Apple Music, Tidal eller en af de andre, så kan du nu finde din egen direkte vej til DYB RO.

READ ALSO:  Εισαγωγή στο Ethical Hacking (Introduction) {VIDEO}

https://DybRo.lnk.to/DybRoID

Musikken Light Awash af Kevin MacLeod er givet i licens i henhold til en Creative Commons Attribution license (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
Kilde: http://incompetech.com/music/royalty-free/index.html?isrc=USUAN1100175
Kunstner: http://incompetech.com/
Proudly WWW.PONIREVO.COM

Source

36 Comments

 1. Hej dyb ro kan du måske lave nogle videor med dyr. Men det her hjælper mig bare SÅ meget til at sover forsæt med det gide arbejde😄😁😃😴

 2. Har lavet et lille eksperiment, fordi jeg har altid overladt udfaldet af begreberne, hypnose, meditation osv til tilfældighederne, men ærligt talt uden selv at have prøvet det!
  Jeg har rigtig længe haft svært ved at slumre ordentligt ind og finde det stadie hvor kroppen lukker af og siger tak for i dag, vi ses i morgen, træt som bare pokker men alligevel ikke heeelt så træt at "lyset slukkes" inden man rammer puden!
  Så fandt jeg tilfældigvis denne video, og gav den en chance og jeg husket ærlig talt ikke de sidste 2/3 af videoen dagen efter, netop fordi jeg var faldet i søvn inden da!
  Nu har jeg brugt den 3 gange på 3 dage, 2 dage i træk og så 1 dag uden!
  Aftenen hvor jeg ikke havde den kørende syntes uendelig og jeg vendte og drejet mig kontinuerligt og kunne slet ikke finde ro, præcis som det plejede at være, men trætheden vinder næsten altid!
  Nu på 4 dagen sætter jeg den beroligende stemme på igen, i mit headset og passende lydstyrke!

  Sov godt 😊

 3. Hej dyb ro. det har virkelig hjulpet mig med at falde i søvn. Efter jeg er blevet opereret, har jeg haft smerter om aftenen men det her har hjulpet mig med at falde i søvn

 4. "Jeg går længere ned, længere ned… men jeg SKAL op, op hvor jeg hører hjemme. Der hvor ned ikke er et dårligt ord, men der hvor optur betyder op. På hesten i galaksens midtpunkt, hvor netop mave fornemmelsen virker fin.<3

 5. Hej Dyb ro. Lige siden jeg startede at hører, det her så faldt jeg i søvn. Jeg blejer aldrig at falde hurtigt i søvn. Vil bare sige tak, og please lav flere. 😂 Godnat.

 6. Kender i det at man ALDRIG kan falde i søvn hele natten og man ligger bare og tænker "fuck det bliver en dårlig dag imorgen" også næste dag sover man fucking godt!

 7. Ikke læs flere kommentarer du skal sove/slappe af

  Like så andre ser den

  Det er ikke like hunter jeg vil bare have man falder i søvn eller slapper af GODNAT KAN DU SOVE GODT.

 8. Like hvis i synes at han er verdens beste youtuber👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍😎😎😎😎😎😎😎😎😎😀😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😀😁😀😀😀👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌

 9. Hej Karsten. Hvilke videoer skal man bruge til når man skal sove. Ved godt denne her “ den dybeste søvn “ er god. Er der andre man kan bruge til når man skal sove?

Comments are closed.